Samantha van Doorn

Samantha van Doorn: A-klasse kickbokskampioen Samantha heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst in en rondom de kickbokswereld. Niet alleen is zij al jaren actief als professioneel vechtster, ook is zij een zeer ervaren docente met betrekking tot boksen, kickboksen en conditietrainingen. Inmiddels geeft Samantha al ruim 10 jaar les aan groepen volwassen en jeugd. Zo ook heeft Samantha de SKMO opleiding afgerond. Deze opleiding is tegenwoordig een vereiste voor professionals die op hoog niveau trainingen geven aan particulieren en het bedrijfsleven.


Mickey van de Wal

Mickey is een zeer goede worstelaar en worsteltrainer. Vanuit zijn wedstrijdervaring heeft hij een zeer goed oog voor details. Hij ziet vrijwel direct wat iemand goed doet én nog beter kan doen. Vervolgens geeft hij hele praktische aanwijzingen die leden vrijwel direct op kunnen volgen. Wie onder hem traint, wordt heel snel beter in worstelen. En het mooiste is dat zijn trainingen nog eens superleuk zijn ook. Moet je al kunnen worstelen om mee te doen? Welnee! Mickey zorgt dat je jezelf thuis voelt in de groep en stapje voor stapje beter wordt. Tot je wellicht ooit net zo goed bent als hijzelf.


Jimmy van Bemmelen

Jimmy is een MMA vechter die zijn sporen reeds heeft verdiend in de octagon. Sterk, snel, goede techniek en een enorm doorzettingsvermogen. Maar bovenal is Jimmy een man met een groot hart die voor zijn leden door het vuur gaat. Hij doet alles om ze beter te maken en op een leuke manier samen te laten sporten. Zijn lessen zijn geliefd bij jong en oud, bij ervaren vechters en bij beginners. Iedereen is welkom in zijn lessen. Het leukste aan Jimmy is dat hij enorm trots kan zijn op zijn leden als ze doorzetten en boven zichzelf uitstijgen. 

Mimoun

Mimoun heeft een unieke combinatie van eigenschappen. Hij is een ware vechter, heel betrokken bij onze leden en heeft goede didactische vaardigheden. Dat maakt hem tot een zeer goede trainer. Verder is hij altijd in voor een dolletje en wil hij jou met plezier fitter, sterker en beter maken!